Мукачівцю, який торгував метамфетаміном, загрожує до 10 років ув’язнення

Опубліковано:

Мукачівською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні, щодо раніше судимого місцевого  мешканця, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 307 КК України – незаконний збут психотропних речовин, в місцях масового перебування громадян, вчинений повторно.

Правоохоронці, затримали 37-річного чоловіка “на гарячому” під час проведення оперативної закупки метамфетаміну, в ході якої мукачівець продав пакет з психотропною речовиною за 2000 грн. 

До того ж, це вже не перший злочин по збуту наркотичних речовин вчинений чоловіком. Наразі Мукачівським міськрайонним судом розглядається кримінальне провадження по факту передачі у 2017 році підозрюваним наркотичної речовини до Мукачівського ІТТ №2 ГУНП в Закарпатській області. 
 
Згідно санкції статті ч.2 ст. 307 КК України, за незаконне придбання, зберігання, а також незаконний збут психотропних речовин  в місцях масового перебування громадян, за попередньою змовою групою осіб, обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна, інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.
Про Захід