14-річний школяр обікрав сусідський будинок

Опубліковано:

Виніс гітару та … оленячі роги, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Вчора, 11 квітня, близько 21.00 год, на лінію “102” надійшло повідомлення від 34-річної мешканки Свалявського району про крадіжку сувеніру – оленячих рогів та музичного інструменту – акустичної гітари з її приватного будинку у селі Сусково. Також заявниця повідомила, що в будинку тривалий час ніхто не проживав, тож точно сказати, коли була вчинена крадіжка, жінка не змогла.

На місці злочину працювали поліцейські слідчо-оперативної групи та екіпаж сектору реагування патрульної поліції Свалявського відділення. Правоохоронці встановили, що невідомий пошкодив вхідні двері на помешканні і проник всередину. Зібравши докази, полісмени швидко встановили особу крадія. Ним виявися неповнолітній односелець потерпілої, 14-річниий школяр, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

За фактом крадіжки з проникненням до житлового будинку слідчі розпочали слідство за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України. Речові докази у поліції вилучили та повернуть власниці. Неповнолітнього юнака перевіряють на причетність до вчинення інших подібних злочинів на території населеного пункту.

 

Про Захід