На сесії Закарпатської облради депутатам запропонували піти на прийом до президента

Опубліковано:

Сьогодні, 29-го березня в Ужгороді розпочалося засідання сесії Закарпатської обласної ради. На порядок денний сесії винесено для розгляду більше 20 проектів рішень. Почалося засідання із вшанування полеглих на сході військовослужбовців та загиблих під час Революції Гідності хвилиною мовчання.

Перед розглядом проектів депутати заслухали звіт про проведену роботу від керівників департаменту освіти і науки та прокуратури. Так, зокрема, під час звіту Ганни Сопкової – очільника освітянського департаменту Закарпатської ОДА, депутати висловили низку зауважень щодо питань освіти в області. Зокрема йшлося про низькі бали випускників за результатами ЗНО, брак кадрів на місцях та аспекти репетиторства.

Також підняли питання недофінансування видатків на дорожню інфраструктуру області, депутати вирішили відправити відповідне звернення Прем'єр-міністру. Водночас один з депутатів – Петро Добромільский взагалі запропонував, аби всі депутати Закарпатської облради записалися і з'явилися на прийом до президента, аби вирішити це питання.

Окрім того, вперше депутати звернули увагу на велику кількість поліції, яка знаходиться в будівлі облради під час сесії. Михайло Кіш – депутат поцікавився, кого бояться присутні, що правоохоронців майже стільки ж як депкорпусу.

Голова Закарпатської обласної адміністрації – Генадій Москаль пояснив, що активісти, які хочуть слави, можуть заважати нормальному перебігу засідання, а той хто хоче оголошувати свої політичні прокламації, має для цього вибори у 2020 році.

"Про Захід"

Про Захід