У Довгому на Хустщині працює віддалене робоче місце пенсійників

Опубліковано:

Продовжує функціонувати віддалене робоче місце працівників Хустського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Закарпатської області. У приміщенні сільської ради села Довге щовівторка надаються консультації з пенсійних питань. Створене робоче місце фахівця управління дає змогу мешканцям Довгого та ближніх сіл не витрачати кошти на поїздку до райцентру, а отримувати послуги з пенсійних питань безпосередньо за місцем проживання. інформує ГУ ПФУ у Закарпатській області.
27 лютого відбувся черговий прийом, який провела головний спеціаліст відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій по Іршавському району Алла Петровці.
Усім громадянам, які звернулися на прийом, було надано роз'яснення щодо пенсійного забезпечення, а зокрема про призначення пенсії на пільгових умовах, проведення перерахунку пенсій тощо. Фахівець Фонду звернула особливу увагу на обов'язок пенсіонерів повідомляти органи Пенсійного фонду про вступ на роботу або звільнення з роботи, реєстрацію та зняття з обліку як фізичної особи-підприємця, щоб уникнути переплати або недоплати пенсій, та про переваги отримання пенсій через установи уповноважених банків.
Присутні мали змогу поставити запитання, що їх цікавили, та отримати кваліфіковані відповіді.

Про Захід