У Рівному затримали “домушників” з Львівщини

Опубліковано:

Учора, 20 лютого, на вул. Відінській у Рівному у власному помешканні жертвами двох зловмисників стали 42-річний городянин з донькою.

Чоловік зі своєю дочкою пішов на прогулянку. Коли за годину вони повернулися, то побачили усвоїй  квартирі двох невідомих, які нишпорили в їхніх речах. Чоловік хотів затримати зловмисників, але ті використали газовий балончик і втекли з викраденими ювелірними виробами, повідомляє “ЗІК”.

Пізніше екіпаж патрульних отримав виклик, що у будинку на вул. Степана Дем'янчука рівнянин затримав у під'їзді двох підозрілих чоловіків. На місці поліцейські встановили, що невідомі підпадають під орієнтування крадіїв, які вчинили розбійний напад на вул. Відінській. Ними виявилися 20 і 19-річні мешканці Львівщини.

Під час перевірки зловмисників у їхній сумці поліцейські виявили відмички до дверей. Обох затримали.

Пізніше поліцейським надійшло повідомлення про те, що власник квартири на вул. Соборній бачить через відеокамеру, як невідомий намагається проникнути в його помешкання. У під'їзді будинку правоохоронці виявили молодика, який дзвонив, прислухався до дверей і оглядав замки. Ним виявився 21-річний односелець двох зловмисників, підозрюваних у розбої. 

Про Захід