В Ужгороді школярі розмальовували годівнички (Фото)

Опубліковано:

Сьогодні до працівників лісового господарства завітали юні школярі – учні 6-ї школи, з 2-Г класу разом з вихователькою Наталією Фрінош та батьками та й карапузи-дітки працівників обллісомисливського управління. Прийшли допомогти діткам і учні шкільних лісництв з Ужгородського та Хустського держлісгоспів. Всі отримали чисті годівнички, пензлі та фарби й розпочали цікавий процес розпису.

Дітки розмальовували годівнички з 11 години ранку і до 18 вечора. Розмальовуючи годівнички, кожен сам придумував десятки варіантів: хтось зробив годівнички у кольорах прапора України, хтось – зі стразами, а деякі дітки разом із батьками зробити тематичні, лісові пташині столові. Від самого початку творчий порив було вже не зупинити.

Дитяча творчість захопила у цю п'ятницю усе управління лісового та мисливського господарства та перетворила його на територію дитячих посмішок, добра та милосердя. Хоча деякі годівнички дітки не встигли доробити, старші лісівники анітрохи не засмутилися і обіцяли повернутися до годівничок на вихідних, щоб доопрацювати те, що створили маленькі малювальники.

“Для нас було важливо, щоб цей день не був напруженим, але був наповнений радістю, – розповіла бабуся-лісівник журналістам Марія Вовканич. – Це був дуже особливий день, який ми хотіли розділити з нашими дітьми та онуками. Розмальовування годівничок – радість для дітей і спокій для батьків”.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Про Захід