Депутати не дозволили поділити «Кірпічку». Зелена зона залишається

Опубліковано:

Сьогодні, 9-го листопада, на засіданні ХVII сесії Ужгородської міської ради міський голова Богдан Анріїв виніс розгляд проекту рішення щодо так званої “Кірпічки” на початок засідання, як сам відзначив, через суспільний резонанс. Проект рішення №848 “Про надання дозволів на складання технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)”.

Власне пунктом 5.3. цього проекту рішення передбачається надання дозволу Департаменту міського господарства на складання технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки загальною площею 6,0000 га на земельні ділянки площами 1,4006 га, 0,4485 га та 4,1509 га по вул. Заньковецької з подальшою реєстрацією комунальної власності.

Відповідно після цього про відновлення території парку можна було б забути. Богдан Андріїв повідомив, що комісії не підтримали проект. У результаті після внесення критичних зауважень, зокрема до резонансного пункту вирішили відмовити у задоволенні клопотань, рішення прийняли в цілому 34 голосами.

“Про Захід” 

Про Захід