На святі молодого вина кожен стане експертом народної дегустації

Опубліковано:

Про це йдеться у повідомленні організаторів на сторінці заходу “Закарпатське божоле”.

Свято молодого вина відбудеться в Ужгороді 17-19 листопада.

“Ось вже 10 років незмінним брендом нашого свята є дегустаційний бокал з символікою фестивалю. Це не просто бокал для естетично правильного дегустування вина на святі, а ще можливість взяти участь в оцінюванні найкращого винороба Свято молодого вина “Закарпатське Божоле”! Тобто, кожен хто придбає бокал, автоматично стає експертом “народної дегустації”. Разом з бокалом вам видадуть карточку “Народної дегустації”.

Продегустувавши максимальну кількість взірців, ви віддаєте карточку виноробу, вино якого вам сподобалось найбільше! А щоб оцінка була максимально об'єктивною, то ми заклали в бокал літр вина, саме того, за який ви готові віддати свою карточку. Ви не просто віддаєте виноробу свою карточку, а обмінюєте її на один літр улюбленого вина! 

Враховуючи, що ціни на вино будуть стартувати з 90 грн за один літр, то придбати дегустаційний бокал стає вигідно. Ви зможете не тільки естетично та гігієнічно правильно насолоджуватись дегустацією вин, але ще і отримати літр вина зі знижкою. А також, на згадку про наше свято, повезти додому гарний сувенір. Ціна бокалу – 120 грн.

Замовлення на бокали приймаються попередньо за тел.: 095 85 33 102″, – інформують організатори.

 

Про Захід