Львівські територіальні органи ДФС опрацювали майже 2 млн звернень

Опубліковано:

Впродовж 9 місяців 2017 року до територіальних органів ДФС у Львівській області надійшло 1885 тисяч звернень ( письмових, телефонних, особистих звернень), в тому числі про надання адміністративних послуг 225,6 тис. Порівняно з минулим роком кількість наданих адміністративних послуг зросла на 45 відсотків, інформує прес-служба ГУ ДФС у Львівській області.

Серед адміністративних послуг найбільш запитуваними є:

 видача картки платника та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб платників податків, що складає 32 відсотків від загальної кількості наданих адміністративних  послуг або 70,9тис.звернень;

видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми виплачених доходів, утриманих податків, та про джерела виплачених доходів та утриманих податків, що складає 23 відсотків від загальній кількості наданих адміністративних  послуг або 51,3тис.звернень.

Часто запитувані є також такі адміністративні послуги:

 надання витягу з реєстру платників єдиного податку -звернулось  19,6 тис. суб'єктів господарювання,

 реєстрація реєстраторів розрахункових операцій, розрахункових книжок та книг обліку розрахункових операцій – звернулось 27 тис. суб'єктів господарювання,

видача ліцензій на  роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами. За якими з початку року звернулось біля 11,7 тис. суб'єктів.

 

Про Захід