В Ужгороді другокласники ЗОШ №1 провели флеш-моб «Моє ім’я – Україна!» (Відео)

Опубліковано:

У перший день цьогорічного літа класний керівник 1-Б класу Ужгородської спеціалізованої загальноосвітньої школи І ступеня №1 з поглибленим вивченням англійської мови Марина Манзулич не дала вдосталь поспати ані своїм вихованцям, ані їхнім батькам – о шостій годині ранку її першокласники, разом з першими променями яскравого літнього сонечка, прибули на площу Народну, аби провести флеш-моб “Моє ім'я – Україна!”.

“Мене приємно вразило те, що підручник дитячої хрестоматії з української літератури відкривається піснею Тіни Кароль “Україна – це ти!”, яка стала своєрідним дитячим гімном України. Так народилася ідея розучити цю чудову пісню та відзняти кліп, у якому учні нашого класу виконуватимуть її”, – каже Марина Омелянівна.

Поки учні насолоджувалися усіма принадами літніх канікул Марина Манзулич, спільно з режисером-оператором Дмитром Поп'юком,  працювали над монтажем відзнятого матеріалу готуючи приємний сюрприз батькам учнів.

Сьогодні, у День Незалежності України, завдяки інтернет-виданням, які люб'язно погодилися розмістити цей кліп, спів юних артистів і щирих патріотів своєї Вітчизни додасть позитивних емоцій до святкового настрою усім, для кого поняття Батьківщина і Україна є нероздільними. 

Побачене викликає водночас сльози радості та  відчуття неймовірної гордості за наше підростаюче покоління, їхню учительку, яка навчає своїх вихованців не лише відмінно читати, писати і рахувати, але й зростати особистостями, справжніми патріотами, які дуже скоро творитимуть світову славу Україні. І їм це обов'язково вдасться!

Василь Ільницький, Ужгород

 
Більше – у сюжеті Тиса 1:
 

 

 

 

Про Захід