Toyota RAV4 – перший у своєму класі!

Опубліковано:

RAV4. Змініть свій світогляд, відкрийте нові горизонти! Оновлений RAV4 може бути вкомплектовано найпередовішими зразками техніки, що істотно спрощують життя, починаючи з обігріву всієї поверхні лобового скла і закінчуючи системою панорамного огляду (PVM). Цей автомобіль подарує вам чимало нових вражень!

Понад двадцять років RAV4, що свого часу започаткував клас кросоверів С-класу, несе в собі дух пригод. Оновлений RAV4, зокрема завдяки своєму елегантному оформленню та впевненій статурі, запрошує в путь, як у місті, так і за його межами.

Toyota RAV4 Hybrid став першим повнопривідним гібридним автомобілем бренда в Україні, оснащеним двома електродвигунами із сумарною потужністю гібридної силової установки 197 к. с. Особлива відмінність гібрида полягає у використанні більше одного джерела енергії – двигуна внутрішнього згоряння (2,5 л.) та гібридної батареї. Потужний та ефективний.

Також, в Тойота Центр Ужгород “Карат Мотор” можна замовити версії із двигунами 2,0 бензин та 2,2 дизель.

Вперше на автомобілі Toyota може бути передбачено систему панорамного огляду (PVM), у якій сигнали, що надходять з чотирьох відеокамер, створюють вражаючу тривимірну панораму простору навколо RAV4.

Куди б не закинуло Вас і Ваш RAV4 життя, оригінальні аксесуари Toyota зроблять подорож іще приємнішою. З оригінальними аксесуарами Toyota Ви можете бути тим, ким забажаєте, та наповнювати незабутніми враженнями кожну мить свого перебування за кермом. Також, в Тойота Центр Ужгород “Карат Мотор” діють знижені ціни до – 44% на оригінальні аксесуари.

Детальніше про Toyota RAV4 за посиланням toyota.uz.ua

RAV4 – перший у своєму класі – від 617 826 гривень.

Довідка: В Закарпатті автомобілі TOYOTA можна придбати в офіційного дилера ТОВ “Карат Мотор”, що знаходиться м. Ужгород, вул. Собранецька 124 (на​в​проти ТЦ “Дастор”), тел. 0959263000

Про Захід