Мукачівець зняв 12 тис грн з картки колеги

Опубліковано:

Мукачівські поліціянти знайшли злодія аж у Херсонській області, де він переховувався разом із сім`єю, інформує відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

Нещодавно до правоохоронців Мукачівського районного відділення поліції звернувся чоловік із заявою про крадіжку банківської картки. Як розповів потерпілий, він разом із товаришем, якого підозрює у привласненні своїх коштів, вже тривалий час працює охоронником на приватному підприємстві у м.Мукачеві. 
В день крадіжки його колега раптово покинув пост і більше на підприємство не повернувся. Як виявилось пізніше, підозрюваний чоловік викрав картку знайомого, зняв з неї готівку і разом із сім`єю виїхав за межі області. 
Поліцейські розшукували чоловіка в рамках кримінального провадження відкритого за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України – Крадіжка. Знайшли його у одному із селищ Білозерського району Херсонської області.
Раніше підозрюваний вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. За даним фактом триває досудове розслідування, покарання підозрюваному визначить суд.

 
 
Про Захід