“Водоканал” ходитиме по домівках і перевірятиме кількість проживаючих

Опубліковано:

Адміністрація КП “Водоканал м.Ужгорода” повідомляє споживачів послуг, які ще не встановили лічильники для обліку та контролю свого водоспоживання, та розраховуються згідно норм відповідно до кількості прописаних осіб, про початок цілеспрямованої роботи з перевірки відповідності щомісячного нарахування абонентської плати за спожиті послуги кількості осіб, які проживають у помешканні.

Для уточнення необхідної інформації, ужгородців просять підійти в абонентський відділ підприємства та укласти (переукласти) договір про надання послуг з водопостачання та водовідведення. Для укладання договору необхідно мати при собі паспорт, ідентифікаційний код, довідку про склад сім'ї та документ, що підтверджує право власності на житло.
У випадку заборгованості за спожиті послуги буде запропоновано укласти договір реструктуризації (розтермінування) боргу.

Крім того, для економії коштів, рекомендують встановлювати прилади обліку та розраховуватися лише за фактично спожиті обсяги.

У разі виникнення будь-яких запитань, можна звернутися за тел. 64-31-05, 64-06-98, 44-39-31, або надіславши запит на електронну адресу підприємства: [email protected].

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Про Захід