Закарпатців веселили діти з сусідньої Словаччини (Фото)

Опубліковано:

Засвідчити міцність дружніх зв'язків із закарпатцями та вшанувати народні традиції приїхали діти зі Словаччини на Закарпаття. 12 січня три десятки школярів із сусідньої країни колядували та віншували в обласній адміністрації.
Візит школярів з міста Вранов-над-Топльоу вже став традиційним: цьогоріч вони виступали в обласному центрі вже вшосте. Приїзд дітей із сусідньої країни відбувся за сприяння дипломатів – Почесного консула України в Словацькій Республіці Станіслава Обіцкі та Генерального  консула Словацької Республіки в Ужгороді Янки Буріанової. "Прийміть ці різдвяні колядки, як щире вітання від усієї Словаччини. Бажаємо вам – Закарпаттю та Україні – в новому році всього найкращого, здоров'я, щастя миру та безпеки", – наголосила у вітальному слові пані Буріанова.
        У рамках візиту на Закарпаття діти зі Словаччини колядували у декількох локаціях. Зокрема, в Ужгородській спеціалізованій ЗОШ №4, де вивчають словацьку мову та у Генеральному консульстві Словацької Республіки в м. Ужгород, інфорує прес-служба Закарпатської ОДА. 
 

Про Захід