Пенсіонера побили лопатою через ікони (Фото)

Опубліковано:

Сьогодні вночі у селі Ботфалва Ужгородського р-ну 3-є зловмисників вдерлися до помешкання пенсіонера, побили його і забали дві ікони. Розбійників було затримано одразу, як виявилося, усі вони вже мають судимість. 

Як розповів поліцейським 63-річний постраждалий, близько 1-ї ночі троє невідомих вделся до будинку, побили його кулаками, потім – лопатою, зняли зі стіни дві ікони і втекли.

Потерпілий описав їх як смаглявих чоловіків. Затримали  чоловіків співробітники кримінальної поліції та ГШР Ужгородського райвідділку поліції.

Як виявилося, розбійнки є мешканцями сіл Тарнівці і Концово, віком 30-34 роки, всі вже раніше засуджені за майнові злочинии, а двоє ще й зараз проходять по інших кримінальних провадженнях (угон авто та вчинення численних крадіжок). 

За фактом розпочато кримінальне провадження (ст.187 ч.3 ККУ – розбій, поєднаний із проникненням у житло). Зловмисників затримано і поміщено в ізолятор тимчасового утримання. Розслідування триває, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області. 

Про Захід