Роберт Горват лідирує і закликає об’єднатися

Опубліковано:





Згідно з останніми соціологічними дослідженнями, лідером передвиборчої гонки по 68-му округу (з центром в місті Ужгород) є Роберт Горват. Якби вибори відбулися цієї неділі, то за нього б проголосували 22% мешканців Ужгорода і Ужгородського району. Такі результати повідомлять в Агенції політичних досліджень “Соціум Карпат”.

Водночас, третина мешканців Ужгородщини кажуть, що не підуть на вибори, або ще не визначилися з вибором. Саме це, а також боротьба на одному електоральному полі одразу кількох кандидатів, які позиціонують себе в якості продемократичних, може стати фактором, який подарує перемогу представникам минулої влади.

На минулих парламентських виборах опозиційні на той час кандидати “подарували” перемогу кандидату-регіоналу, не захотівши об'єднатися між собою. Зараз, на думку експертів, ситуація може повторитися, адже фактор підкупу виборців на Закарпатті залишається актуальним. Кандидати, які були представниками минулого режиму, вже почали активно працювати за старими схемами.

Тому у штабі кандидата у народні депутати від партії “Блок Петра Порошенка” Роберта Горвата закликають усіх висуванців, які позиціонують себе в якості демократичних, але не мають достатній для перемоги рівень підтримки на Ужгородщині, об'єднатися на користь найбільш рейтингового кандидата по округу.

“Сьогодні єдиним вірним рішенням є аналіз результатів реальних, а не маніпулятивних, соціологічних досліджень. Розпорошуючи голоси між собою, кандидати тільки “гратимуть на руку” одіозним представникам минулої влади. Час об'єднатися заради перемоги демократичних сил. Закликаємо кандидатів Віктора Щадея, Павла Чучку, Юрія Світлика і Олександра Довгоша зняти свої кандидатури з виборчої боротьби і підтримати єдиного кандидата, який здатен вибороти перемогу на 68-му окрузі – Роберта Горвата. Тільки разом ми можемо беззаперечно перемогти і захистити результат, за який боролися на Майдані сотні тисяч українців. Ми не маємо морального права віддати перемогу представникам колишнього режиму. Тільки об'єднавшись, ми зможемо не допустити повернення до парламенту людей, які “підспівували” диктатору Януковичу і сприяли встановленню в Україні диктаторського режиму”, – йдеться у заяві штабу Роберта Горвата.

Прес-служба штабу кандидата у народні депутати

від партії “Блок Петра Порошенка”


Про Захід