«Україна починається з Кордону» – до Чопського загону завітали дітлахи

Опубліковано:

Учора, 1 листопада, прикордонники Чопського загону організували день відкритих дверей для школярів,  які приїхали у гості до “зелених беретів” із міста Київ.

Так, в рамках проекту “Україна починається з Кордону”, з метою патріотичного виховання молоді, до Закарпатських охоронців державого рубежу навідалоь близько 80 дітлахів. Школярі – учасники програми Народного художнього ансамблю танцю “Вербиченька” та Зразкового  художнього колективу ансамблю народного та естрадного танцю “Любавушка” організували для прикордонників справжнє свято. Дітки танцювали українські  народні танці, розповідали вірші, а на завершення подарували прикордонникам чудові подарунки, які власноруч підготували.

В свою чергу, аби віддячити школярам, охоронці кордону ознайомили молоде покоління із зброєю, автомобільною технікою, приладами спостереження та нічного бачення.  Прикордонники також продемонстрували свої вміння зупиняти автомобіль зі злочинцями, а чотирилапі друзі потішили малечу вмінням виявляти зброю, боєприпаси та наркотики.

Наприкінці відвідин  прикордонники розповіли дітлахам цікаві історії зі служби та пригостили смачним чаєм та солодощами.

Прес-служба Чопського прикордонного загону

 

Про Захід