Мукачівський прокурор тікав від патрульних, бився та пропонував «порішати» на місці

Опубліковано:

Під час патрулювання у місті Мукачево поліційські зауважили автівку Ford, яка була припаркована з порушенням правил дорожнього руху. В той час, як патрульні хотіли зробити зауваження водію про порушення та відповідальність за нього, той ввімкнув "газ" та почав тікати з місця. Поліція почала переслідування з маячками, спецсигналом та попередженнями по гучномовцю, але втікач замість зупинитися тільки пришвидшував рух. В результаті на очах у поліцейських на перетині доріг Шевченка та Берегівської водій наскочив на бордюр і "виніс" залізний паркан магазину.

Працівники патрульної поліції поспішили до втікача, від якого було чутно алкоголем, і який вів себе не зовсім адекватно. Сходу чоловік почав пропонувати патрульним вирішити ситуацію на місці, часто повторюючи і натякаючи, що все можна "порішати" за певну кількість коштів. Також виявилося, що у нього не було з собою ніяких документів на кермування транспортним засобом. Після того, як патрульні попросили водія пройти тест на вміст алкоголю в організмі, він наче погодився, рушив до свого автомобіля, але майже одразу кинувся тікати. Коли його догнали, вдарив одного з патрульних в обличчя, ще одного зловив за руку. В результаті чолов'ягу прийшлося "скрутити" і вдягти на нього кайданки.

Зрозумівши, що втекти та сховатися не вийде, затриманий почав імітувати поганий стан, вимагаючи швидку медичну допомогу, яка госпіталізувала чоловіка до лікарні, де патрульним відмовилися надати будь які пояснення стосовно розміщення втікача у відділенні реанімації. Також лікарі відмовилися повідомляти будь що стосовно стану госпіталізованого. Єдине, що помітили у лікарні патрульні це те, що чоловік вживав якусь невідому речовину, виймаючи її зі згортків з фольги. Згодом стало відомо, що доставлений у лікарню 26-річний чоловік є прокурором у Мукачеві, а крім того – сином когось із керуючих лікарів Мукачівської ЦРЛ. Через перешкоджання лікарів освідувати прокурора не вдалося, – повідомляють в патрульній поліції Ужгорода та Мукачева. 

Як вже повідомляв Про Захід, прокуратура області розпочала службове рослідування щодо цього факту. 

 

Про Захід