У Мукачеві пройде флешмоб з нагоди 160-річчя Івана Франка (Фото)

Опубліковано:

З нагоди 160-річчя від дня народження геніального українського письменника, поета, публіциста і громадського діяча І. Я. Франка, центральна міська бібліотека ім. О. Духновича організувала проведення на центральній площі міста поетичний марафон “Читаємо Франка разом”. Захід мав імпровізаційний характер і творився відповідно до настрою та побажань його учасників.
Дехто з присутніх підготувався заздалегідь – обрав для прочитання улюблені твори чи ті, які захотілось, щоб прозвучали на заході. Пересічні містяни також мали можливість долучитися до творчої акції – на площі експонувалася книжкова виставка по творчості письменника “Духовний провідник нації” і кожен охочий міг просто читати улюблений твір поета з представлених книг.
Зокрема під час марафону вірші І. Франка читали учні загальноосвітніх шкіл міста та кооперативного торговельно-економічного коледжу.Власного вірша “Іван Франко” презентував член літературного об'єднання “Рідне слово” Ярослав Січ, а активна читачка бібліотеки Лариса Ком'яті читала уривок з поеми “Мойсей”.

Мукачівська міськрада

Про Захід