У Воєводино відбудеться SPA Октоберфест

Опубліковано:

Якщо Ви хочете побувати на Октоберфесті, в цьому році Вам зовсім не треба їхати до Німеччини! Чому? Все просто! Найбільший курорт Закарпаття "Воєводино" вирішив зламати всі стійкі стереотипи і в своєму баченні Октоберфесту не забути про жінок!

Октоберфест сьогодні – це означає Закарпаття, Воєводино, краса, спа-процедури і, звичайно ж, пиво!

Ідея SPA OCTOBER FEST виникла тому, що на території курорту вже кілька років успішно працює чудовий спа-центр, який вже встигли оцінити гості з Києва, Одеси, Львова, Австрії та Угорщини та мешканці Ужгорода!

Чому б ні поєднати цілющу силу доброго пива та косметичні процедури, – так подумали косметологи спа-центру “Воєводино” і … доповнили вже існуючі програми спа-турів процедурами на основі хмелю та пивніх дріжджів. Саме ці процедури спрямовані на ревіталізацію і омолодження Вашої шкіри, але вони також подарують Вам гарний настрій і спокій!

Приїжджайте до “Воєводино” на 4 або 6 днів з кінця вересня до початку грудня (це тривалість пакетної пропозиції SPA OCTOBER FEST), і Ви зможете переконатися в тому, що тут працюють професіональні косметологи та масажисти, застосовується високоякісна косметика, а ціни абсолютно помірні!

Програми спа-туру включають до себе проживання, харчування (сніданки – шведський стіл), відвідування тренажерного залу, аква-зони і найголовніше – найрізноманітніші процедури по догляду за обличчям і тілом.

Крім відвідування спа-центру, сауни і басейну, в "Воєводино" можна займатися верховою їздою, кататися на велосипедах, грати в теніс або просто гуляти по парку . Помірна фізична активність у поєднанні з цілющим впливом спа-процедур подарують Вам величезний заряд бадьорості та краси.

 

 

Про Захід