Посварився із товаришем і вбив, зіштовхнувши зі сходів

Опубліковано:

Трапилась трагедія на Хустщині під дією оковитої. 

5 травня до Хустського відділу поліції надійшло повідомлення з районної лікарні про те, що ними констатовано смерть 50-річного мешканця с. Рокосово. В результаті судово-медичної експертизи було встановлено, що чоловіка було вбито.

Під час оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що згадані тілесні ушкодження чоловіку спричинив його ж односельчанин 34-річний чоловік, раніше судимий за насильство в сім'ї. 

Конфлікт між чоловіками стався 3 травня через оковиту.  Молодий чоловік, будучи напідпитку, прийшов до оселі свого односельчанина. Там удвох вони розпивали горілку і, як логічне продовження пиятики, між чоловіками почався конфлікт, а далі бійка.

Підозрюваний стверджує, що лише захищався. Каже, господар оселі першим накинувся на нього з ножем.  Захищаючись, підозрюваний зіштовхнув господаря оселі зі сходів. Побачивши, що накоїв – утік, покинувши напризволяще приятеля по чарці.

Закарпатські правоохоронці під процесуальним керівництвом хустської прокуратури оголосили чоловіку про підозру. Хустський  районний суд арештував підозрюваного. Поліція кваліфікувала цей злочин за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Підсудному загрожує від 7 до 10 років тюрми.

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

 

Про Захід