В Мар'їнці під час обстрілу поранено українського військового, – штаб

Опубліковано:

 Минулої доби, 6 лютого, в зоні АТО біля Мар'їнки було поранено українського військового. Це сталося під час снайперського обстрілу. На щастя, минулої доби ніхто з наших бійців не загинув. Про це сьогодні, 7 лютого, поінформував речник Адміністрації Президента з питань АТО Олександр Мотузяник. Зокрема, стало відомо, що вчора кількість обстрілів зменшилася до 47. Періодично ворожі бандформування відкривають вогонь з важкої зброї – мінометів.

Найбільш активними терористи були біля Красногорівки. Тут зі сторони Старомихайлівки проросійські найманці до світанку гатили по наших позиціях з 82-мм та 120-мм мінометів. Обстріли тривали і біля Донецького аеропорту.

Крім того, на Світлодарській дузі ворог здійснив дві збройні провокації з кулеметами великих калібрів та гранатометами.

На півночі Горлівки бойові дії були не інтенсивні, а біля Новгородського та Троїцького терористи вдень сріляли з БМП стрілецької зброї та гранатометів. Біля Троїцького бойовики ще й випустили дві міни.

На Луганському напрямку наразі повна тиша, а біля Широкиного на Маріупольському напрямку трапилася одна збройна провокація, – інформує Українська правда

Про Захід