За добу закарпатські поліцейські розкрили декілька кримінальних правопорушень

Опубліковано:

Минулої доби поліцейські Закарпаття розкрили одразу декілька кримінальних правопорушень. Зокрема, на Ужгоордщині троє маешканців Холмока пограбували чоловіка. Від потерпілого викрали гроші в сумі 3 тис. грн, особисті речі, а також мобільний телефон. Усі винуватці раніше вже були судимі. Речові докази вилучено. Наразі триває слідство.

У Перечинському районі мешканець села Тур'я Пасіка викрав мобільний телефон. Поліцейські вилучили вкрадене. Ще одного грабіжника спіймали в Мукачеві. Наразі він під вартою. Крім того, затримали 37-річного мешканця села Батьово, який був у розшуку за побиття людини.

Тієї ж доби поліцейські затримали мешканця села Великі Ком'яти, який викрав велосипед. Чоловік раніше вже був судимий за крадіжки. У ході слідства встановили, що зловмисник вкрав ще й мобільний телефон, а також бензопилу.

У Тячівському районі, у селі Грушево на подвір'ї однієї з місцевих мешканок правоохоронці віднайшли вкрадений мікроавтобус “Фольксваген”. Жінка повідомила, що авто на зберігання у її дворі залишив сусід. Чоловік зник. Наразі його розшукують, – інформує відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Про Захід