Триває конкурс «Найкращі соціальні проекти України – 2015»

Опубліковано:

Шановні краяни! Зверніть увагу, що з 11 лютого до 11 листопада 2015 року проводиться Всеукраїнський конкурс “Найкращі соціальні проекти України – 2015“, який проходить  у рамках Форуму “Найкращі соціальні проекти України – 2015” з метою збору та тиражування найкращих соціальних проектів і практик, що реалізуються державними підприємствами, бізнес-структурами та громадськими організаціями в Україні.

Конкурс відбувається в 4 етапи. 1 етап – Прийом заявок на попередній відбір у конкурсі. 2 етап – Народне голосування на Платформі у рубриці “Учасники конкурсу”. 3 етап – Оцінка проектів конкурсною комісією. 4 етап – Нагородження.

В конкурсі  на Найкращий соціальний проект України – 2015 взяли участь 23 регіони України, подано 376 заявок на участь. Згідно офіційних правил до участі допущено 198 проектів, які наразі виборюють право на вихід в 3 етап – оцінку експертів – Конкурсною комісією лідерів соціальної сфери: міжнародних та національних фундацій, соціальних інвесторів, соціально-відповідального бізнесу, тощо. До 3 етапу можуть вийти лише 30 проектів, які набрали найбільшу кількість голосів своєї громади.

Закарпатську область представляє лише Виноградівський район зі своїм проектом “Через віки пам'ять проростає”. Підтримка громади району та області допоможе істотно вплинути на результати голосування і залучати позабюджетні інвестиції у створення та надання послуг в соціальній сфері, об'єктів соціальної інфраструктури.

Щоб віддати голос за соціальний проект, який розміщений на платформі, необхідно авторизуватись через свій про файл у соціальній мережі Facebook. Один авторизований відвідувач може проголосувати лише один раз.

Для можливості виходу у наступний етап Конкурсу, Проект повинен зібрати мінімум 200 голосів.

Департамент інформаційної діяльності 

та комунікацій з громадськістю ОДА

Про Захід