Модернізований гібрид Toyota Corolla – символ нового часу

Опубліковано:

Починаючи з 16 березня 2019 року у офіційного дилера Toyota в Закарпатській області розпочалися прем'єрні тест-драйви нового автомобіля Toyota Corolla 12-го покоління.

Вже понад 50 років автомобіль Corolla є флагманом продажів бренда Toyota і вибором мільйонів шанувальників якості та комфорту. Нова Toyota Corolla, зберігаючи традиційні якості, за які знають та цінують даний автомобіль, тепер стала ще більш стильною та престижною – справжнім символом успіху і досягнень її власників.

Модель Toyota Corolla створена на новій платформі Toyota New Global Architecture (TNGA), що дозволило вдосконалити динаміку руху та дизайн автомобіля. Архітектура TNGA також дала змогу знизити центр тяжіння, застосувати нову задню незалежну підвіску на здвоєних важелях, розширити колісну базу і збільшити жорсткість кузову. Завдяки цьому Toyota Corolla стала більш керованою і стійкою під час маневрування та забезпечує високий рівень комфорту.

В екстер'єрі седана поєднуються традиційні характеристики лінійки Toyota та яскраві індивідуальні риси. Автомобіль представлений у 9 кольорах кузова, один з яких – сіро-блакитний металік (Celestite Grey Metallic) – створений саме для нової моделі.

Салон нового седана Toyota Corolla вирізняється новими передніми кріслами з розвиненою бічною підтримкою, продуманою ергономікою панелі приладів та має сучасне оснащення: мультимедійну систему із 8-дюймовим сенсорним дисплеєм, 7-дюймовий мультиінформаційний дисплей та двозонний клімат-контроль із додатковими дефлекторами для пасажирів 2-го ряду.

Новий рівень керування гібридом

Седан Corolla вперше представлено у гібридній комплектації. Автомобіль напрочуд швидкий та спритний завдяки застосуванню інноваційного самозарядного гібридного двигуна. Інженери запровадили абсолютно новий підхід до дизайну та проектування. Завдяки цьому найбільш продавана модель у світі відтепер має нові характеристики: витончений екстер'єр, повністю оновлений інтер'єр, низку удосконалених технологій та, що найважливіше, поліпшені функції безпеки. Седан Corolla повертається – відтепер він ще кращий.

Створений для водіння у місті та для подорожей за його межі

Стильний, ефективний та комфортний, новий седан Corolla подарує чудові відчуття під час водіння незалежно від вашого стилю життя. Немає жодної різниці, їдете ви містом чи автомагістраллю, у будь-якому випадку відчуєте переваги самозарядного гібридного силового агрегату та знамениту надійність від Toyota.

Вражаючий дизайн інтер'єру

Новий седан Corolla – це не просто ідеальне водіння. Це ще й комфортабельний салон, що створено з урахуванням ваших потреб. Модернізована система Toyota Safety Sense гарантує безпеку для кожного учасника дорожнього руху, а новий гібридний силовий агрегат – високу продуктивність.

Потужний седан зі швидкою реакцією для водіння у межах міста оснащено1,8-літровим гібридним двигуном, що забезпечує плавне та спокійне керування автомобілем у будь-якій ситуації. Окрім того, його не потрібно підзаряджати, адже Corolla – самозарядний седан. Це гібрид, яким він має бути.

Toyota Safety Sense – це система допомоги водію нового рівня. Система поліпшена новими інтелектуальними функціями, що допомагають уникнути зіткнень. Будьте певні, тепер у вас все під контролем.

Максимальна потужність бензинового двигуна 1,6 л* становить 132 к.с. (97 кВт). Седан пропонується з 6-ступінчастою механічною коробкою передач або з безступеневою трансмісією Multidrive. Автомобіль здатен розвивати максимальну швидкість 200 км/год**. При цьому Toyota Corolla витрачає менше пального у порівнянні з попередніми моделями – всього 5,2 л/100 км** у заміському циклі та 6,2 л/100 км у комбінованому.

Інноваційна самозарядна гібридна силова установка четвертого покоління автомобіля Toyota Corolla Hybrid складається з 1,8-літрового ДВЗ та електродвигуна. При цьому вона розвиває максимальну потужність 122 к.с. (90 кВт) і витрачає всього 3,8 л/100 км** пального у міському циклі та 4,2 л/100 км** – у комбінованому. Батарея гібридної установки не потребує електромережі та заряджається автоматично.

Нова Toyota Corolla поєднує традиції бренда і нові цінності. Седан вирізняється підвищеною динамічністю та стильним дизайном, а також зниженими експлуатаційними витратами.

Нещодавно нову Toyota Corolla – 12-е покоління легенди презентували в Тойота Центр Ужгород “Карат мотор”.

Елегантна і стильна, оснащена найсучаснішими системами безпеки, з новим дизайном, гібридною силовою установкою та більш аеродинамічним та жорстким кузовом. Нова Corolla забезпечує екологічну і економну їзду, гарантує водієві беззаперечний комфорт за кермом.

12-е покоління легендарного автомобіля Toyota Corolla створене для амбітних та сучасних людей, які працюють над досягненням успіху! Цей автомобіль стане надійним партнером, який допоможе створити імідж впевненої людини з хорошим смаком!

Аби у цьому переконатися, є можливість пройти персональний тест-драйв нової автівки. Для запису потрібно звертатися до консультантів Тойота Центр Ужгород “Карат Мотор” або ж пройти швидку онлайн реєстрацію на сайті дилерського центру.

Або телефонуйте за номером: +38 (095) 926 30 00

Офіційні сторінки Тойота Центр Ужгород “Карат Мотор”: www.toyota.uz.ua

@ToyotaUzh – Facebook 

@toyotauzhgorod – Instagram

*Значення вказане умовно та може незначною мірою відрізнятися від робочого об'єму двигуна.

 **Наведені тут і надалі показники максимальної швидкості та витрат пального отримано в ідеальних умовах без урахування індивідуальної манери керування автомобілем, якості дорожнього покриття та інших умов (дорожніх, погодних тощо). Показники можуть суттєво відрізнятися від зазначених та визначаються лише експериментальним шляхом.

Про Захід