Депутатам пропонують демонтувати «капсулу часу» від регіоналів в центрі Ужгорода

Опубліковано:





До в.о. міського голови Віктора Щадея звернулася журналіст “Про Захід” Лариса Романюк, з проханням на черговому засіданні сесії Ужгородської міської ради розглянути питання про демонтаж металевої плити та “капсули часу”, що знаходяться на перехресті вулиць Корзо та Волошина. “Капсулу часу” встановила 24-го серпня 2011-го року Закарпатська молодіжна організація “Молоді регіони”.

Як пише журналіст у зверненні: “Металева плита, на якій вигравіювано надпис про призначення капсули, а також логотип “Молоді регіони” (із зображенням контурів карти України) − символізує та нагадує про політичну силу − “Партію Регіонів”, яка причетна до найбільших злочинів проти українців за увесь період від здобуття Незалежності нашою державою, та дискредитує Ужгород як європейське і демократичне місто”.

До того ж, відсутня інформація про те, хто отримав дозвіл на встановлення “капсули часу” та хто узгоджував макет цієї плити, яка розміщена в історичному центрі Ужгорода, і по суті є безкоштовною політичною рекламою терміном на 20 років (капсулу мають відкрити у 2031 році.
Депутати мали б розглянути це питання завтра, 19 вересня, засіданні сесії Ужгородської міської ради.

Про Захід


Про Захід