Ужгородський депутат “послав” активістку просто на сесії (ВІДЕО)

Опубліковано:





 В п'ятницю, 12 вересня, на засіданні сесії Ужгородської міської ради депутат, екс-член фракції “Партія Регіонів” в міськраді − Олександр Ковач, послав члена громадської ради при Ужгородській міськраді Марину Решетар.

 

 

 

Жінка фіксувала на відео, як депутат Ковач голосував своєю та чужою карткою водночас. Очевидно, така увага до його активності під час прийняття важливих для міста рішень не сподобалася депутату, тож в якийсь момент Олександр Ковач показав Марині Решетар красномовний і нецензурний жест, а потому взагалі почав її ображати словесно та для чогось знімати на камеру мобільного телефону.

Нагадуємо, що це далеко не перший випадок кнопкодавства у раді. Перед цим журналіст “Про Захід” Лариса Романюк зафіксувала депутатів-піаністів Юліану Бедь , в.о. декана романо-германського факультету УжНУ − Михайла Рошка
та Михайла Данча.

Оскільки ані зауваження, ані публічний розголос жодним чином не впливають на поведінку депутатів в міськраді, журналіст звернулася до Генеральної Прокуратури та прокуратури міста Ужгород з проханням розглянути факти використання чужих персональних карток. Прокуратура своєю чергою доручила розглянути це питання міліції.

Тож відео-матеріал з Олександром Ковачем також буде наданий правоохоронцям для подальшого розгляду і реагування.

 

Лариса РОМАНЮК “Про Захід”


Про Захід