Один з інформаційних ресурсів приписав нардепу Валерію Пацкану слова, яких він не говорив

Опубліковано:

   На одному з новинних сайтів з'явилася інформація про те, наче народний депутат України Валерій Пацкан у ток-шоу “Люди. Hard talk з Наталією Влащенко” звинуватив свого колегу і партнера по фракції “Блок Петра Порошенка”, Мустафу Наєма в причетності до наркоторгівлі у Закарпатській області. Однак нічого подібного не було, – зауважує на своїй сторінці у мережі Фейсбук нардеп Валерій Пацкан:

   “Повідомляю, що Мустафу Найема я в подібному не звинувачував і не міг звинуватити, оскільки ніколи не чув подібної інформації. Ім'я Мустафи я згадував лише в контексті розслідування Мукачівського конфлікту 11 липня. Як відомо, тоді народний депутат був у місті та отримав оперативне відео з місця інциденту. Нас, членів ТСК, цікавило, як саме Найем отримав цей запис, тому ми й запросили його на зустріч.

   В самому тексті згаданої інформації про наркотрафік немає жодного слова. “Наша ТСК допитувала Михайла Івановича Ланьо, Віктора Івановича Балогу і нашого колегу, народного депутата Мустафа Наєма, який в той час опинився там на місці і отримав невідомо як те відео, з дозволу керівництва МВС України, з дозволу пана Авакова…”, – наводить видання мої слова.

   Щиро сподіваюся, що це неправдиве повідомлення на сайті з'явилося через помилку відповідального за стрічку новин журналіста, а не з наміром внести розлад між членами парламентської більшості”, – йдеться у повідомленні. 

Про Захід