У спортивних штанах зі зброєю: допоможіть упізнати чоловіка «з Мукачева» (Фото. Відео)

Опубліковано:

Вчора, 11-го липня, інформаційне агентство Reuters оприлюднило відео з місця подій в Мукачеві, на якому в кадр разом з працівниками міліції потрапив чоловік в спортивних штанах, камуфляжній куртці, каптуром на голові та з автоматом на плечі. Через те, що ця невстановлена особа не була одягнута у форму та не мала жодних опізнавальних знаків, які б ідентифікували її як правоохоронця, Інтернет-ЗМІ висловили припущення, що це, так званий, “титушка”. Варто зауважити, що чоловік у цивільному безперешкодно пересувається між правоохоронцями. 

Виникає питання, що робила не ідентифікована людина зі зброєю разом з міліцією. Якщо ж це все таки був правоохоронець, то чому під час спецоперації він не був одягнутий “по формі” і не мав на собі жодних розпізнавальних знаків.

Редакція “Про Заходу” просить своїх читачів опізнати людину на фото та повідомити інформацію про неї на електронну скриньку [email protected]. Також можете повідомити інформацію про інших людей у цивільному, якщо ви когось упізнали на відео. Отримана інформація допоможе об'єктивно та повно розслідувати конфлікт у Мукачеві. 

Редакція з свого боку гарантує анонімність джерела інформації. 

“Про Захід”

Про Захід