В Ужгороді водолази вилучили тіло потопельника з річки

Опубліковано:

Ввечері 9 липня в обласному центрі поблизу парку “Підзамковий” втопився 47-річний місцевий мешканець. Разом із братом чоловік відпочивав біля водойми й вирішив скупатися. На очах у родича він пірнув у воду й більше його ніхто не бачив. Тоді брат зателефонував до міліції, а вже об 21:10 правоохоронці повідомили до служби порятунку “101”.

Пошуки тіла загиблого проводили працівників водолазно-рятувального відділення м. Ужгород. Троє водолазів прочісували дно річки й вранці 10 липня об 07:30 знайшли потопельника. Тіло знаходилося посередині Ужа на глибині 2,5 м. Обставини трагічного випадку наразі з'ясовують правоохоронні органи.

Рятувальники закликають закарпатців! Будьте особливо обережні під час літнього відпочинку на річках та озерах. Обирайте для купання лише спеціально відведені та обладнані для цього місця, а не стихійні пляжі. Купайтеся у світлу частину доби, однак не під час обідньої спеки. Не заходьте у воду одразу після прийому їжі та в нетверезому стані, а також не залишайтеся у воді надовго (купатися слід не більше 15-20 хвилин). А головне – не купайтеся наодинці й не запливайте за обмежувальні знаки. І в жодному разі не залишайте дітей біля водойм без нагляду батьків. Пам'ятайте, що дотримання цих нескладних правил забезпечить вам приємний відпочинок і допоможе уникнути трагедії!

Про Захід