Іршавські поліцейські долучилися до місцевого «Ярмарку професій»

Опубліковано:

 

Під час “ярмарку професій”, який днями відбувся в Білківській загальноосвітній школі Іршавського району, інспектор ювенальної превенції Яна Горзов  розповіла учнівській молоді Іршавського району  про можливість вступу до навчальних закладів Міністерства внутрішніх справ. 

Захід був проведений під гаслом “Будуємо кар'єру разом” з метою орієнтації на вибір актуальних професій, а також надання всебічної і актуальної інформації про професії, які користуються на сучасному ринку праці.

У заході взяли участь учнівська молодь загальноосвітніх шкіл Іршавського та району, учні ДПТНЗ “Білківський аграрний професійний ліцей”, представники влади, а саме: заступник голови РДА, заступник голови Іршавської районної ради, представники ВНЗ  “Мукачівського державного університету”, представники Карпатського інституту підприємництва ВНЗ “Відкритий міжнародний університет розвитку людини “Україна”. Також в ярмарку кар'єри взяли участь  представники головного управління національної поліції в Іршавському районі та заступник начальника відділу Державної прикордонної служби  України, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

 

 

Про Захід