Офіційно – про інцидент в Ужгородському РТЦК та СП

Опубліковано:

Останні повідомлення – банальна спроба спотворити реальні події та дискредитувати військових.

У деяких джерелах поширюється інформація про те, що в Ужгородському РТЦК нібито «принижували і побили ветерана війни». Повідомляємо, що ця ситуація викривлена та подана з великою кількістю неправдивих деталей.

Що ж сталося насправді Буйновський Ю., перебуваючи на території РТЦК, використовував ненормативну лексику, ображав військовослужбовців, і навіть намагався застосувати фізичну силу проти співробітників, після того, як його попередили про виклик поліції. Попри прохання покинути приміщення, він продовжував чинити опір, кричати та кидатися на людей з кулаками. Його неадекватна поведінка зривала роботу установи, призупинивши прийом громадян майже на пів години.

Важливо наголосити: ніхто зі співробітників РТЦК не завдавав йому жодних тілесних ушкоджень. Поліцією було складено протокол за дрібне хуліганство через агресивні дії та словесні образи громадянина, що підтверджено документально. Співробітники РТЦК діяли в рамках закону, забезпечуючи порядок у воєнний час, коли кожен громадянин повинен проявляти повагу та гідність.

На завершення… Це чергова банальна спроба перекрутити реальність. Закликаємо не вірити маніпуляціям на такій чутливій темі! І підтримувати ветеранів та чинних військовослужбовців.

Про Захід