В Івано-Франківську нагородили талановитих учнів та їхніх учителів

Опубліковано:

У переддень професійного свята працівників освіти в Івано-Франківській обласній державній адміністрації відбулося відзначення учнів шкіл, що стали переможцями ІV етапу Всеукраїнських предметних олімпіад та ІІІ етапу захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, а також учителів, які їх підготували. Вручили сертифікати на стипендії голова обласної державної адміністрації – начальниця обласної військової адміністрації Світлана Онищук, а також директор департаменту освіти і науки Віктор Кімакович.

«Приємно вітати таку талановиту, креативну молодь – наших дітей, які сьогодні дуже гарно вчаться, показують надзвичайно потужні результати й тим самим представляють свої школи, нашу область і країну. Я сьогодні хочу перш за все щиро подякувати вчителям, педагогам за те, що ви готуєте дітей, що ви вкладаєте в них свою душу.
Саме ви, як ніхто розумієте, що таке сигнал “повітряної тривоги”, як діти навчаються в укриттях, як проводити там уроки», – зазначила Світлана Онищук.
37 ліцеїстів одержали сертифікати на стипендію голів облдержадміністрації та обласної ради, яку вони отримуватимуть з вересня 2024 по червень 2025 року, а вчителі – подяки.

Варто зазначити, що відповідно до цих результатів 16 учнів від Івано-Франківської області є претендентами на стипендію Президента України.
Наприкінці заходу Світлана Онищук подякувала всім учителям, батькам та дітям, що взяли участь у конкурсі «Серцем єдиним, ми – Україна», і порадила готуватись до нього наступного конкурсу.

Про Захід