Три Герої України, лауреати високих державних нагород – вихованці Мукачівського військового ліцею

Опубліковано:

Сьогодні керуюча справами Закарпатської обласної ради Мирослава Ливч взяла участь у святковому заході, присвяченому 25-й річниці створення Закарпатського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Красного поля Закарпатської обласної ради. Заклад славиться своїми талановитими випускниками, серед яких- багато удостоєно високих державних нагород, та є три Герої України.

У своїй промові Мирослава Ливч наголосила на важливості патріотичного виховання молоді та відданості Батьківщині:
«Цей навчальний заклад готує не лише майбутніх воїнів, але й справжніх патріотів, які готові захищати нашу країну на передовій та в мирному житті. Ліцей будує фундамент сили духу та непохитної волі. Ми пам’ятаємо випускників, які загинули за незалежність України, і щиро дякуємо всім нинішнім захисникам».

Окремо Мирослава Ливч подякувала батькам ліцеїстів за гідне виховання своїх синів:
«Ваші діти — це гордість України. Нині ви довірили їх особовому складу Ліцею для проходження посиленої військової підготовки. Завдяки вашій любові, турботі та підтримці вони виростають справжніми героями, готовими стати на захист нашої держави. Щиро дякую вам за цей внесок у майбутнє України».

Посадовець обласної ради зачитала вітальну адресу від голови Закарпатської обласної ради Романа Сарай та закликала юнаків зберігати віру в силу та непереможність українського народу.

Про Захід