Укрзалізниця оголосила конкурс до Євро-2024

Опубліковано:

Передбачайте шлях національної збірної України з футболу на Євро-2024 та отримуйте шанс виграти один з мʼячів, підписаних найкращими футболістами країни!

Що робити:

– відкривайте застосунок Укрзалізниці;

– заходьте до розділу “Залізні друзі” у профілі;

– зробіть передбачення – обміняйте 1 обіймашку на одну з трьох пропозицій: “Євро-2024: перемога”, “Євро-2024: поразка”, “Євро-2024: нічия”;

– повторіть операцію перед кожним матчем української збірної на Євро-2024!

Ми запишемо ваші передбачення, і, коли результати всіх матчів будуть відомі – серед тих учасників акції, які правильно відгадали результат кожної гри, будуть розіграні 15 мʼячів з автографами гравців національної збірної України з футболу! 

15 щасливчиків зможуть забрати мʼячі на найближчому залізничному вокзалі, а інші провісники отримають на свій обіймашковий рахунок 2012 обіймашок – на честь року, коли українська збірна здобула свою першу перемогу у фінальному раунді Євро, вигравши у шведської команди з рахунком 2 – 1.

Маємо ще кілька важливих правил:

– за один раз можна обмінювати обіймашку тільки на одну пропозицію: або “Євро-2024: перемога”, або “Євро-2024: поразка”, або “Євро-2024: нічия”. Учасники, які обміняють дві та більше пропозиції в одній грі, будуть автоматично дискваліфіковані;

– профіль учасника акції в застосунку має бути повністю заповнений;

– пропозиції будуть автоматично приховані за 1 годину до початку кожного нового матчу: встигніть зробити ваше передбачення вчасно!

АТ «Укрзалізниця»

Про Захід