На Рівненщині молоді бандити напали на поліцейських

Опубліковано:

Учора, 5 березня, увечері до поліції Рівненщини надійшло повідомлення від 10-річного мешканця Дубна, що його на вулиці побили двоє чоловіків.

На подію негайно виїхали місцеві правоохоронці. Схожих за описом нападників вони виявили поблизу місцевого магазину на вул. Мирогощанська, повідомляє “03656”.

Під час розмови двоє 18-річних місцевих мешканців, які перебували напідпитку, почали агресивно себе поводити і шарпати за одяг поліцейських. На попередження правоохоронців припинити таку поведінку, молодики розлютилися ще більше. Один з них почав бити 31-річного поліцейського, тож 27-річна старший лейтенант по рації викликала підмогу.

В цей час інший молодик з ножем накинувся на неї, однак поліцейська зуміла ухилитися від удару. Та це не зупинило бандита і він, схопивши жінку за волосся почав завдавати удари по всьому тілу.

За кілька хвилин прибув ще один екіпаж працівників групи реагування патрульної поліції. Правоохоронці застосували до зловмисників кайданки і доставили до місцевого відділу поліції.

З'ясувалося, що обоє дубенчан вже потрапляли у поле зору правоохоронців. Один із них притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки і грабіжу за що отримав вирок з іспитовим строком. Його товариш перебуває під слідством за зберігання майна, отриманого злочинним шляхом.

Розпочато досудове розслідування. В обох поліцейських медики діагностували забої тіла, закриту ЧМТ, крім того чоловік отримав перелом ноги.

Про Захід