Юні футболісти побували «Синевир»

Опубліковано:

Літо треба проводити в Карпатах. В цьому переконані майбутні футболісти, які відпочивають та оздоровлюються на спортивній базі в с. Вишків на Хустщині. Під пильним керівництвом досвідчених тренерів та керівників діти з малозабезпечених сімей з різних регіонів України цього року мають можливість поєднати чудовий відпочинок та тренування на лоні природи в мальовничому куточку Закарпаття.

Природа національного природного парку «Синевир» припала юним футболістам до душі. День обіцяв бут насиченим і цікавим.
Свою подорож юні відвідувачі розпочали з візит-центру та музею лісосплаву, де співробітники нацпарку розповіли їм про дану установу, її визначні місця та природні цінності.

Пройшлися пізнавальною стежкою «Лінія Арпада» та зробили екскурс в історію 1939 – 1945 років, дізналися, як будувалися бункери, з якою метою.

В Реабілітаційному центрі бурих ведмедів побачили на власні очі найбільшого хижака України, спостерігали за поведінкою клишоногих, як вони граються на ігровому майданчику, як купаються в басейні.

Синевирське озеро зустріло юних відвідувачів вже стомленими від подорожі, проте захоплюючі та приємні враження від побаченого змусили їх пройтися екологічною стежкою довкола озера, поринути в атмосферу тиші, яка тут панує та відчули живильну енергію природи. В усіх одне бажання – залишитися тут як найдовше…

Такі екскурсійні подорожі згуртовують дітей, милуючись красою природи, кожен відкриває для себе щось цікаве й нове.

Про Захід