Волинські шахтарі перекрили міжнародну трасу поблизу кордону (Фото)

Опубліковано:

Нововолинські шахтарі розпочали акцію протесту неподалік українсько-польського кордону на автомобільному шляху Київ-Ковель-КПП “Ягодин”.

Близько обіду на відстані 2 кілометрів від пункту пропуску “Ягодин” в районі населеного пункту Старовойтове на Волині близько 70 людей перекрили автомобільну трасу між Києвом і Варшавою, повідомляє “УП”.

View image on TwitterView image on Twitter

Розпочалось блокування руху перед міжнародним пунктом пропуску “Ягодин”.http://dpsu.gov.ua/ua/news/Rozpochalos-blokuvannya-ruhu-pered-mizhnarodnim-punktom-propusku-YAgodin/ …

 

В результаті переговорів співробітників Нацполіції з учасниками пікету було домовлено, що вони будуть частково пропускати по одному легковому транспортному засобу, але рух вантажівок заблокують повністю.

Пдорожуючих, які планують перетнути державний кордон України в пункті пропуску “Ягодин”, попереджають про можливі незручності і рекомендують під час планування поїздок з подальшим перетином кордону скористатися іншими пунктами пропуску.

4 жовтня представники шахтарських профспілок та гірники Нововолинська провели акцію протесту під стінами держпідприємства “Волиньвугілля”, вимагаючи виплати заробітної плати за липень-серпень.

Про Захід