У Хмельницькому взяли під варту чоловіка, який пограбував 9-річну дівчинку

Опубліковано:

Нападникові вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Чоловікові може загрожувати до 6 років позбавлення волі.

8 лютого до Хмельницького районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що в обласному центрі по вулиці Тернопільській близько 16.00 години невстановлений чоловік перестрів 9-річну дівчинку та, погрожуючи їй, вихопив у дитини мобільний телефон «iPhone» та конверт, у якому було 700 гривень.

На місце події невідкладно виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці переглянули відео з прилеглих камер спостереження, які зафіксували момент скоєння злочину та обличчя нападника.

Поліцейські почали перевіряти прилеглі будинки, і в цей момент на них з під’їзду вибіг грабіжник. Тут його і затримали. 

Як виявилось, чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини і тільки рік тому звільнився із місць позбавлення волі.

Наразі чоловікові вже оголосили про підозру за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 6 років позбавлення волі. На період досудового розслідування зловмисника взяли під варту.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області 

Про Захід