11 симптомів депресії

Опубліковано:

Кожен з нас час від часу відчуває смуток, проте депресія дещо відрізняється від просто поганого настрою. Вона триває довго і може викликати різноманітні симптоми.

Існує кілька різних типів депресії, ознаки якої різняться в окремих осіб.

11 найчастіших симптомів депресії:

Відчуття суму або спустошеності
Зміна настрою — один з найпоширеніших симптомів депресії. Людина, яка страждає від депресії, може тривалий час відчувати сум або почуватись пригнічено.

Зміни апетиту-надмірне переїдання або навпаки, втрата апетиту

Відсутність інтересу чи задоволення від діяльності-деякі люди з депресією втрачають інтерес до того, чим займалися раніше — спорту, зустрічей з друзями, музики та ін..

Відчуття безнадії або безпорадності

Відчуття нікчемності-людина, яка страждає від депресії, може відчути, що вона нікчемна або не має сенсу в житті, вважати, що є тягарем для інших або що світу чи її родині краще без неї.

Почуття надмірної провини
Провина — це нормальна реакція після того, як людина каже або робить щось, про що шкодує, але в осіб з депресією це почуття може бути постійним та не відповідати ситуації.

Безсоння або недосипання

Гнів і дратівливість-люди з депресією можуть здаватися розлюченими, легко дратуватися і дратувати.

Відчуття втоми та втрати енергії-характерне відчуття надмірної втоми для виконання повсякденних завдань, наприклад, ходити на роботу чи готувати їжу.

Складність зосередження, запам’ятовування та прийняття рішень

Думки про смерть чи самогубство

Діагностика та лікуваня в кожному індивідуальному випадку визначаються лікарем.
—————————————————————
За більш детальною інформацією звертайтеся в ENDO CLINIC,що розташована за адресою: м.Ужгород,вул. Л.Толстого 27А або телефонуйте:
0992687028,
0673756050

Про Захід