Естрадно-духовий оркестр Закарпатської обласної філармонії святкував свої народини (Фото)

Опубліковано:

14-ий день народження естрадно-духовий оркестр Закарпатської обласної філармонії, двічі лауреат обласної премії ім. Дезидерія Задора в номінації «Концертно-виконавська діяльність», відзначив концертом для своїх шанувальників.

Оркестр, де керівником є Володимир Співак, заснований у листопаді 2005 року, з тих пір колектив зумів реалізувати багато авторських програм, запам’ятатися самобутністю та сміливими задумами, обзавестися колом своїх щирих шанувальників. У його репертуарі – твори композиторів-класиків, обробки народних пісень, сучасна популярна та джазова музика. Сьогодні ж в Ужгороді на сцені обласної філармонії артисти виконали твори Й.С.Баха, В.Фука, Н.Грінбаума, Ф.Меркюрі, Д.Хенсона та інших. Окремі композиції присвятили нинішньому Дню Гідності та Свободи.

Привітав талановитих виконавців і міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, відзначив, що без цього колективу не відбувається майже жодний культурно-мистецький захід у нашому місті, побажав нових творчих здобутків, аби й надалі тішити шанувальників прекрасною музикою, інфорумє пресслужба міськради.

Про Захід