У поліції Закарпаття відзначили кращих спортивних поліцейських

Опубліковано:

Сьогодні, 19 листопада, у Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області відбулося нагородження подяками та грошовими винагородами співробітників поліції, які взяли участь у Турнірі з боксу серед дорослих, який проходив 2 листопада у місті Гінген у Німеччині.

Поліцейські ГУНП в Закарпатській області стали срібними призерами турніру і за це сьогодні були відзначені керівництвом поліції Закарпаття. Подяки отримали: Георгій Кушнаренко, поліцейський ізолятору тимчасового тримання ГУНП в Закарпатській області, майстер спорту України з військово-спортивного багатоборства, кандидат у майстри спорту України з боксу; Володимир Боровський, поліцейський роти конвойної служби, кандидат у майстри спорту України з боксу та Олександр Яблонський, заступник відділу правового забезпечення ГУНП в Закарпатській області.

Начальник ГУНП в Закарпатській області полковник поліції Олександр Канцідайло привітав срібних призерів та відзначив спортивних борців подяками. Від профспілкового комітету атестованих працівників поліції правоохоронці отримали грошові премії.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Про Захід