У Будапешті відбувся тренінг, в якому взяли участь тридцять українських патрульних з усіх управлінь

Опубліковано:

Протягом двох тижнів тривав спеціальний тренінг, мета якого – обмін досвідом та набуття навичок з особистої безпеки та охорони осіб.

Олксандр Муравчук, полісмен з Ковеля Волинської області, розповів, що з українськими колегами працювали спецагенти ФБР зі Сполучених Штатів Америки. Навчання відбувалось у спеціальному тренінговому центрі, де все максимально наближено до реальних умов.

Медична допомога пораненим, захист перших осіб, перевірка автомобілей та осіб, щоденні тренування зі зброєю – далеко не весь перелік занять тренінгу.

Цікаво, що ті інструктори рекомендують підходити до автомобіля чи евакуйовувати звідти осіб з боку пасажирських чи водійських дверцят. Загалом, під час навчання дізнався багато цікавого, познайомився з професійними поліцейськими з різних регіонів, усі здобуті навички потрібні для несення служби. Хоч нам вдається всі інциденти чи конфлікти згладжувати мирним шляхом, через спілкування, але хороша тактична підготовка – це пріоритет для поліцейського, – поділився Олександр.

Патрульна поліція Волинської області

Про Захід