В Ужгороді відкрили Монумент пам’яті полеглих вояків (Відео)

Опубліковано:

Герої не вмирають. Монумент пам’яті військовослужбовців, які загинули на Сході, відкрили на території 15-го окремого гірсько-штурмового батальйону 128-ої бригади. На заході були присутні рідні загиблих. Вони поклали квіти до монументу та вшанували пам’ять своїх захисників.

Надія РЕГОТУН

дружина загиблого військовослужбовця

Увіковічнюються на цій стіні все – це гордість усього батальйону, це гордість усієї бригади. Ці всі найкращі, які пішли найпершими і для яких честь і обов’язок були на першому місці. Я безмежно рада і хочу подякувати всім, хто долучився до цієї ідеї і хто втілив цю ідею в життя, тому що ця стіна мала бути тут уже давно.

52 військових – саме така кількість облич зараз на меморіальній дошці. Їхні побратими кажуть: було важко створити монумент через постійні втрати, які і досі продовжуються.

Олександр ПАЛАМАРЧУК

заступник обласного військового комісара в Закарпатській області, полковник

Ідея встановити меморіальну дошку в нас була постійно. А ми її не впроваджували в життя, бо, по-перше, не було коштів на нашу ідею позитивну, а по-друге, на жаль, загиблі в нас продовжувалися. Останній наш заїзд було 3 військовослужбовці загиблі. Надіємося, що установкою цієї дошки меморіальної ми обірвемо цю лінію загиблих у батальйоні.

«Вони – герої», — не втомлюються повторювати військові. Керівний склад частини та всі військовослужбовці мобілізували максимальні сили, аби назавжди закарбувати в історії імена героїв. Сподіваються, найближчим часом здолати ворога та здобути омріяний мир, щоб численні втрати не були марними.

Більше у відео УжІнформ:

Про Захід