Нова поліція Закарпаття вже має свій талісман

Опубліковано:

Сьогодні в центр набору нової міліції Закарпаття, який знаходиться в ОДА, зайшла п'ятирічна дівчинка. Її мама пояснила, що дитина захотіла побачити підготовку нових захисників правопорядку, адже вчора вдома про це розповідав тато. Маленькій дівчинці пояснили, що поки тільки примають анкети бажаючих. Тим часом маленька дівчинка познайомиласяз працівницями центру та сфотографувалася на фоні банера. Після цього працівники центру набору нової поліції вирішили: відтепер дівчинка – їх талісман.

Протягом перших двох днів на Закарпатті вивилося вже 1352 бажаючих вступити до нової поліції. З усіх – 36,8% дівчат і, відповідно, 63,2% чоловіків. 61,8% предентентів мають дипломи про вищу освіту. Серед усіх, хто заповнив анкети лише 8,6% працюючі правоохоронці.

Бажаючі працювати у новій поліції Закарпаття можуть заповнити анкети в Закарпатській ОДА, за адресою пл. Народна, 4, або в електронному виді на офіційному сайті МВС. На даний момент на одне робоче місце претендують 5,9 чоловік, – інформує Мустафа Наєм у мережі Фейсбук

Про Захід