Фінальну частину Всеукраїнської спартакіади серед депутатів проведуть на Закарпатті

Опубліковано:

Сьогодні, 3 червня голова облради Володимир Чубірко провів чергову робочу нараду  з питання забезпечення підготовки і  проведення фінальної частини  Всеукраїнської спартакіади серед депутатів Верховної Ради України та  місцевих рад, а також  участь у ній збірної команди Закарпатської області.

Урочисте відкриття відбудеться   10 червня ц.р. в спорткомплексі “Юність”.  

 Детально обговорено організаційно-практичні заходи, уточнено відповідальних за їх виконання. До персонального складу Мандатної комісії фінальної частини  рекомендовано включити  представників Закарпатської облради.  У суддівську колегію  увійдуть провідні фахівці всеукраїнського рівня.  Організаційно методичну допомогу  командам-учасницям надаватимуть студенти УжНУ.

Йшлося і про організацію медичного обслуговування  під час змагань, охорони правопорядку, виступу художніх колективів для відкриття спортивного свята та його  закриття тощо.

Активну участь у змаганнях візьмуть і депутати Закарпатської обласної ради.

Як підкреслив Володимир Чубірко , все має бути на високому організацій­ному рівні від вітального слова учасникам змагань до нагородження переможців Адже захід спрямований не тільки на популяризацію здорового способу життя,а й  на утвердження миру на нашій землі через дух перемоги та єдності в суспільстві. Оскільки змагатимуться депутати з багатьох куточків України, дуже важливо прийняти по родинному представників зі Сходу України, створити для них атмосферу  для досягнення кращих результатів, у чому, зрештою,  й полягає сенс  суперництва і взаємоповаги.  

У нараді взяли участь начальник управління молоді та спорту ОДА Д.Ман, начальник управління культури ОДА Ю.Глеба, заступник начальника управління охорони здоров'я ОДА Є.Біров, заступник керуючого справами виконавчого апарату облради Г.Глухова та ін.

Прес-служба облради

 

 

Про Захід