В Ужгороді виступлять актори із Франції

Опубліковано:

У четвер, 27 червня, о 18.30 на малій сцені Закарпатського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені братів Шерегіїв відбудеться творчий вечір гостей із Парижа – подружжя Анатолія Перверзєва та Вероніки Гопко-Перверзєвої.

Остання є уродженкою села Невицьке, здобула акторську освіту в Києві та театрознавчу — в Сорбонні. Її чоловік – відомий актор українських та французьких театрів, знімався в кіно.

Під час творчої зустрічі з ужгородцями гості декламуватимуть твори Т.Шевченка, М.Гоголя, В.Шукшина, Д.Луценка, виконають французькі та українські пісні.

Вероніка Перверзєва щороку приїжджає на Закарпаття, активно цікавиться тутешнім театральним життям, була одним із організаторів гастролей вистави “Спадкоємець” Закарпатського муздрамтеатру у Парижі.

А в неділю, 23 червня, найбільший театр області запрошує о 12.00 переглянути музичну казку Л.Устинова “Велике жабеня”, а о 18.00 – карпатську притчу Олександра Гавроша “Вуйцьо з крилами” за оповіданням класика магічного реалізму Г.Маркеса.

Про Захід