Любов під час війни: після весілля в Ужгороді наречений вирушить на Схід

Опубліковано:





 В суботу, 7-го лютого, в Ужгороді відбулося не зовсім звичне весілля. Хоча б тому, що більшість гостей, що прийшли в ужгородський РАГС привітати молодят Камілу та Анатолія, це закарпатські військовослужбовці з 128-ї ОГПБ.

Хмельничанин Анатолій Сєдов військовий 15-го окремого гірсько-піхотного батальйону з квітня минулого року перебуває у зоні бойових дій. 15-ий ОГПБ дислокується в самому епіцентрі бойових дій − під Дебальцевим. Наразі чоловік у короткій відпустці в Ужгороді, а далі знову на Схід. Перед цим військовий перебував в госпіталі, як сам пояснив причину: “Не настільки везучий, якби хотілося”. Із мукачівкою Камілою Логойдою познайомився в січні в гостях у спільних друзів. Анатолій, згадуючи, знайомство з дівчиною, жартує, що він прийшов − побачив − переміг.

Позаяк військовий має повертатися на схід, Каміла трохи вагалася перед тим, як прийняти пропозицію одруження. Але після згоди дівчини події розвивалися швидко. Весілля запланували ще на минулих вихідних, а в наступну ж середу подали заяву. Журналісти питають Камілу, як вона почуваєтеся тепер, вже як дружина військового. За кохану жартома відповідає чоловік: “То вона ще не зрозуміла скільки в неї з'явилося прав командувати”.

Анатолій каже, що зараз така ситуація, що нічого наперед запланувати не можна, і він просить у Бога лише одного: аби закінчився цей безлад, і всі повернулися додому до близьких. “Коли це все кінчиться − це запитання до тих “прикурків”, які там все ніяк не можуть заспокоїтись. Якщо вони не заспокояться, то ми їм ще не раз дамо прикурити”, − сміється боєць.

Після короткої церемонії товариші по зброї, які пришли порадіти за молодят, зібралися на вулиці, аби зробити кілька знімків на пам'ять та разом заспівати гімн України.

Лариса РОМАНЮК,

Про Захід


Про Захід