Як перечинці «Пшеничну» розливали

Опубліковано:





Одразу дві підпільні гуральні у Перечинському районі вчора, 22 січня 2015 року, виявили працівники оперативного та слідчого підрозділів ГУ ДФС у Закарпатській області в ході проведення заходів із протидії незаконному обігу підакцизних товарів.

З початку січня це вже третій факт вилучення алкогольного фальсифікату, який було виявлено в області, на загальну суму 1 млн 150 тис. грн.

Що стосується зазначених двох перечинських випадків, то під час обшуків, проведених на підставі ухвал Ужгородського міськрайсуду, встановлено, що громадяни налагодили виробництво фальсифікованої алкогольної продукції кустарним способом.

Зокрема, в результаті обшуків вилучено два ручні пристрої для закручування кришок на скляні пляшки, 2 334 металеві кришки, 4 400 етикеток та контретикеток з написом горілка “Пшенична”, 445 порожніх пляшок для горілчаних виробів, 1 155 пляшок “Пшеничної” та “Столичної” без марок акцизного податку України та каністри з 775 літрами рідини з характерним запахом спирту.

Всі засоби, які використовувались для виробництва фальсифікату вилучено та передано на зберігання. Орієнтовна вартість підакцизної продукції становить 130 тис. грн. Тривають слідчі дії.

Відділ комунікацій Головного управління
ДФС у Закарпатській області


Про Захід