У трьох районах Закарпаття викрили діяльність незаконних АЗС (Фото)

Опубліковано:

 

За процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області працівниками Головного управління Державної фіскальної служби в Закарпатської області у ході проведення досудового розслідування у кримінальному провадженні про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.204 КК України, проведено ряд санкціонованих обшуків, у ході яких припинено діяльність незаконних автозаправних станцій.

Встановлено, що невідомі особи на території Закарпатської області за адресами, за якими не видавалися дозволи на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію АЗС, АГЗС, АГЗП, здійснюють реалізацію незаконно виготовлених паливно-мастильних матеріалів.

З метою запобігання розповсюдження фальсифікованого пального мешканцям області,і проведено ряд санкціонованих обшуків на території Ужгородського, Тячівського та Виноградівського районів, у ході яких виявлено та вилучено встановлені резервуари із під'єднаними паливороздавальними колонками, з яких проводилася реалізація дизельного палива та бензину різних марок, зокрема: 9 резервуарів для зберігання палива, 7 колонок з шлангами та пістолетами, бензин в кількості 2000 літрів, а також дизпаливо в кількості 4600 літрів.

На даний час досудове розслідування триває, призначено ряд відповідних експертиз, проводяться необхідні слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин кримінального правопорушення.

Нагадаємо, що ч.1 ст.204 КК України (незаконне зберігання з метою збуту та збут незаконно виготовлених підакцизних товарів) передбачає покарання у виді штрафу в розмірі від 85 тис грн до 170 тис грн.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Про Захід